Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Voturi pe bandă rulantă în Camera Deputaților

București: Voturi pe bandă rulantă în Camera Deputaților

DISTRIBUIȚI

 vot148457 – 170112017 – Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat luni, 16 ianuarie, cu majoritate de voturi, componența Comisiei comune permanente a celor două Camere pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI. Comisia va fi condusă de senatorul Adrian Țuțuianu, propus de Grupul parlamentar al PSD. Vicepreședinte al Comisiei este Marian Gheorghe Cupșa (deputat, Grupul parlamentar al ALDE), în timp ce secretarul acestei structuri este Verestoy Attila (senator, Grupul parlamentar al UDMR).

Proiectul de Hotărâre a Parlamentului privind efectuarea de către Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților și Comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital a Senatului a unei anchete parlamentare pentru verificarea condițiilor în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat, din lunile august și noiembrie 2016, de către Guvernul României a fost adoptat de plenul Parlamentului cu 248 voturi pentru și 102 împotrivă. Constituirea Comisiei de anchetă parlamentară a fost solicitată în mod direct, de Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților.

Într-o ședință separată, Camera Deputaților a validat luni, 16 ianuarie, mandatele deputaților Andreea Cosma (Circumscripția electorală 31 Prahova), Ion Răzvan Ursu (Circumscripția electorală 31 Prahova), Matei Suciu (Circumscripția electorală 37 Timiș) și Anișoara Radu (Circumscripția electorală 38 Tulcea).

Au fost adoptate, de asemenea, Proiectul de Hotărâre privind efectuarea unui control de către Curtea de Conturi pentru verificarea condiţiilor în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat din lunile august şi noiembrie 2016 de către Guvernul României (PHCD 4/2017) (216 voturi pentru) și Proiectul de Hotărâre privind bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2017 (PHCD 5/2017) (221 voturi pentru, 19 abțineri). PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.