Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov CJ Ilfov: Circulația se desfășoară fluent pe cei 435 de km ai...

CJ Ilfov: Circulația se desfășoară fluent pe cei 435 de km ai județului, dar în condiții de iarnă

DISTRIBUIȚI

 drum_cu_zapada148366 – 110112017 –   Consiliul Judeţean Ilfov, prin operatorul economic de deszăpezire, a intervenit chiar din momentul în care au căzut primii fulgi de zăpadă cu utilajele pregătite în acest scop.

Potrivit CJ Ilfov, circulația rutieră se desfășoară fluent pe cei 435 de km ai judeţului, dar în condiții de iarnă pe toate drumurile judeţene, s-a intervenit și se intervine în continuare cu toate utilajele prevăzute pentru deszăpezire, nefiind înregistrate drumuri închise.

Pentru deszăpezirea străzilor în acest moment lucrează peste 100 de persoane şi 75 de utilaje.

Pentru curățarea drumurilor utilajele de deszăpezire din judeţul Ilfov functionează şi au funcţionat pe tot parcursul nopţii la capacitate maximă. În prezent s-a trecut la lărgirea drumurilor, iar circulația se desfășoară pe un carosabil acoperit cu un strat subțire de zăpadă frământată.

Consiliul Judeţean Ilfov face un apel către toţi ilfovenii care folosesc mașinile personale pentru a se deplasa în judeţ şi împrejumi să se asigure că autovehiculele pe care le conduc sunt echipate corespunzător sezonului rece: au anvelope de iarnă, iar sistemele de încălzire ale mașinii sunt funcționale.

De asemenea, Consiliul Judeţean Ilfov adresează un apel șoferilor ilfoveni să acorde prioritate utilajelor de deszăpezire pe care le întâlnesc în trafic.

Pentru eventuale probleme generate de îngheț sau ninsoare, Consiliul Judeţean Ilfov pune la dispoziție numărul de dispecerat 021.212.56.97.   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.