Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Intervențiile militarilor în zonele afectate de ninsori

Constanța: Intervențiile militarilor în zonele afectate de ninsori

DISTRIBUIȚI

 dezapezire148367 – 110112017 –   În acest moment, forțele și mijloacele Ministerului Apărării Naționale acționează în județele Constanța și Tulcea în sprijinul populației afectate de viscol și căderile masive de zăpadă. Remorcherul fluvial 328 al Secției 325 Logistică Tulcea, cu 6 militari la bord, asigură, începând cu ora 7.00, transportul persoanelor între localitățile Tulcea și suburbia Tudor Vladimirescu. Aproximativ 20 de militari cu patru mijloace tehnice intervin pentru deblocarea comunicaţilor care leagă localitatea Negru Vodă, din județul Constanța, de cele învecinate.

În cursul zilei de 10 ianuarie, 35 de militari au intervenit cu 6 mijloace tehnice în județele Constanța și Tulcea în sprijinul populației și autorităților pentru diminuarea efectelor cauzate de ninsoare și viscol.

La nivelul întregii țări, M.Ap.N. rămâne pregătit să intervină în primă urgență, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 3.500 de militari și circa 660 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum şi cu cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române. La nevoie, pot fi puse la dispoziție și alte forțe și mijloace suplimentare.   PROMPT MEDIA

foto:facebook.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.