Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Victor Becali rămâne la Poarta Albă

Constanța: Victor Becali rămâne la Poarta Albă

DISTRIBUIȚI

Victor Becali148549 – 200112017 –  Tribunalul Constanţa a decis vineri, 20 ianuarie a.c., ca Victor Becali să rămână în închisoare. Fostul impresar este condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul ”Transferurilor” şi încarcerat la Poarta Albă. Decizia instanţei este definitivă.

Tribunalul Constanţa a judecat, la 13 ianuarie, contestaţia DNA la decizia din luna decembrie 2016 a Judecătoriei Medgidia prin care Victor Becali poate fi eliberat condiţionat. Fostul impresar a cerut în faţa instanţei respingerea contestaţiei, precizând că a achitat tot prejudiciul în dosar şi că a participat la toate activităţile organizate în penitenciar.

La 6 decembrie 2016, Judecătoria Medgidia a admis cererea de liberare condiţionată depusă de Victor Becali. În martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare. Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.