Acasă Sud Dambovita Dâmbovița: Primar din Dâmbovița bănuit că face parte din mafia pariurilor

Dâmbovița: Primar din Dâmbovița bănuit că face parte din mafia pariurilor

DISTRIBUIȚI

valentin-mihalache148700 – 300112017 –  Valentin Mihalache, primarul liberal al comunei Dărmăneşti, judeţul Dâmboviţa, se numără printre aribitrii români care au oficiat la meciuri de fotbal amicale în Turcia şi Cipru, sub identităţi false, se arată într-o anchetă a Gazetei Sporturilor. Aceştia sunt bănuiţi că au influenţat rezultatul partidelor pentru mafia pariurilor.

Mihalache a fost asistent la meciul Pandurii – Krîlia Sovetov, scor 2-2, disputat în Antalya, la 20 ianuarie. Brigada de aribitri, prezentată de organizatorii partidei ca fiind din Turcia, a fost condusă de Cristian Catană, care a arbitrat şi alte meciuri amicale, în Cipru, tot sub indentitate falsă. În ultimele cinci minute ale primei reprize, la scorul de 0 – 0, Catană a acordat cu lejeritate două penalty-uri, câte unul pentru fiecare echipă.

Mihalache a recunoscut că a fost în Turcia şi că a condus meciul formaţiei Pandurii, la rugămintea lui Catană. ”După Sărbători, m-a sunat Cristi Catană (n.red. – Catană este arbitrul care a condus meciurile Krâlia – Pandurii, în Antalya, şi Astra – Pogon, în Cipru, de fiecare dată cu altă fizionomie) şi m-a întrebat dacă mai ajung în Antalya. Eu planificasem să plec într-un concediu acolo, la nişte rude. M-a rugat să-l ajut la nişte meciuri. După Anul Nou, m-a sunat din nou să-mi spună că nu are cu cine să arbitreze şi să-l ajut”, a declarat primarul, pentru gsp.ro.

Valentin Mihalache a afirmat că a mers pe cheltuiala lui în Turcia şi că a refuzat să fie remunerat pentru prestaţia sa la acea partidă de fotbal. El a precizat că a remarcat faptul că abitrul de centru Cristian Catană şi-a lăsat barbă şi că a vorbit în limba engleză în timpul meciului. ”Nici nu ştiam cine joacă. Parcă Pandurii cu o echipă din Rusia. Nu aveam echipament, nu aveam nimic. Cristi mi-a zis că vrea doar să vin, să-l ajut la meciul respectiv. Când am ajuns acolo, am remarcat şi eu că îşi schimbase look-ul. Şi-a lăsat barbă. Nu mi-a cerut nimic. Ce mi-a atras atenţia este că vorbea în engleză. Nu a vorbit cu mine în timpul meciului. L-am întrebat la pauză. <Bă, da’ de ce vorbeşti în engleză?>. Mi-a zis că să nu creadă ceilalţi că favorizează Pandurii. Oricum, l-am simţit agitat”, a spus fostul asistent. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.