Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti După demiterea directorului RATB, astăzi a fost demis și managerul Spitalului Colentina.

După demiterea directorului RATB, astăzi a fost demis și managerul Spitalului Colentina.

DISTRIBUIȚI

spitalul-colentina_Primarul general: Managerii care nu empatizează cu cetățenii, fie pleacă singuri, fie vor fi demiși 148315 – 090112017 –  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis demiterea managerului Spitalului Colentina, dr Bogdan Andreescu, căruia îi reproșează că proasta administrare a spitalului, mai exact că ”nu a asigurat buna funcționare a spitalului în aceste zile cu temperaturi extrem de scăzute”.

Atribuțiile managerului spitalului Colentina vor fi preluate de directorul medical al unității sanitare, dr. Dana Gabriela Ionescu.

Anunțul a fost făcut de primarul general la începutul Comandamentului de iarnă din această dimineață.

”Am fost informată de situația de la Colentina și am verificat imediat. Am constatat că atât presiunea, cât și temperatura erau livrate în parametri normali de la RADET, dar conducerea spitalului nu și-a îndeplinit obligațiile asumate, pentru buna funcționare. La Colentina nu există un contract de mentenanță a sistemului de încălzire! Așa cum am stabilit, revizia rețelei interne de termoficare se face înainte de începerea sezonului rece, lucru care nu s-a întâmplat. Așa că, pacienții au suferit consecințele! Ei au stat aproape jumătate de zi în frig din cauza managementului defectuos al directorului acestui spital. Prin urmare, azi dimineață am semnat Dispoziția de încetare a contractului de management al directorului de la Spitalul Colentina”, a anunțat Primarul General.

Anterior și directorul RATB a fost demis, tot sub pretextul neîndeplinirii obligațiilor manageriale.

Gabriela Firea a reafirmat că managerii din subordinea CGMB care nu își fac datoria față de cetățeni, fie pleacă singuri fir vor fi demiși: ”Am toleranță zero la superficialitate, lipsă de implicare, empatie cu cetățenii”, a spus Gabriela Firea.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.