Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov  Gabriela Firea anunță vacanță prelungită pentru elevii din București și Ilfov

 Gabriela Firea anunță vacanță prelungită pentru elevii din București și Ilfov

DISTRIBUIȚI

banci_goale_04494100Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a decis, impreuna cu ministrul Educatiei, inspectorul scolar general și cu primarii celor sase sectoare ale Capitalei, ca gradinitele, cresele si scolile din Bucuresti sa ramana inchise luni si marti. Aceasta decizie a fost motivata de avertizarile meteorologilor care anunta ninsori, viscol si temperaturi foarte scazute pentru zilele urmatoare.

Gabriela Firea: “Am decis, in urma consultarilor pe care le-am avut in aceasta seara cu ministrul Educatiei, inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, cativa directori de scoli si primarii de sectoare ca luni si marti cresele, gradinitele, scolile si liceele sa nu fie deschise, deoarece informatiile meteorologilor arata ca luni, marti si chiar miercuri dimineata se vor inregistra temperaturi extrem de scazute, in jur de -20 de grade Celsius, ceea ce reprezinta un pericol de imbolnaviri si accidente pentru copii si parinti. Chiar daca in Capitala se va putea circula, pentru ca se actioneaza in continuare, vorbim de conditii meteo dificile. Din aceasta cauza, repet, am decis ca scoala, care ar fi trebuit sa inceapa luni, sa se amane pentru miercuri. Voi tine legatura cu domnul ministru al Educatiei, cu inspectorul scolar general si cu directorii de scoli pentru a vedea daca scoala incepe miercuri sau chiar de joi, cand vremea se va imbunatati in Capitala. De asemenea, am discutat la un comandament pe regiune si cu domnul prefect de Ilfov care mi-a spus ca a luat aceeasi decizie si pentru Ilfov”.

1 COMENTARIU

  1. Asa i este cu românii,tot timpul se cred ce nu pot fi si asta i aberant. Trebuia să a aibă două săptămâni si din noul an. Dar ei nu. Încrezuții dreaq experți în marcheting ce oferte fac gen, si recuperare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.