Acasă Social Ilfov: A.J.O.F.M. Ilfov organizeazã selecție pentru studenții care doresc sã lucreze ȋn...

Ilfov: A.J.O.F.M. Ilfov organizeazã selecție pentru studenții care doresc sã lucreze ȋn Germania

DISTRIBUIȚI

SIGLE_eures148374 – 110112017 –   Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară 2017 (minim două luni). Condiții de participare: vârsta cuprinsa ȋntre 18 și 35 ani; studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi; cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Documente necesare: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim șase luni); fișa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată ȋn două exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia se regăsește pe site-ul A.J.O.F.M Ilfov), adeverință de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverința de la facultate (Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ, precum și instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul A.J.O.F.M Ilfov), trei fotografii tip pașaport, copie permis de conducere (dacă este cazul).

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Ilfov trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov – Ștefan Cosma, tel.: 021.332.37.08/int.122 sau direct la sediul AJOFM Ilfov, strada Ruginoasa, nr.4, Sector 4, pentru a-și ȋnregistra dosarele. Cei interesați se pot înregistra până la 9 februarie.    PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.