Acasă Sud Prahova Prahova: Gala alpinismului romanesc la Altitudine

Prahova: Gala alpinismului romanesc la Altitudine

DISTRIBUIȚI

dor_geta_popescu_alpinistul_anului_copii_2016148727 – 310112017 –  La 29 ianuarie, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni, in cadrul celei de-a doua editii a Galei Alpinismului Romanesc au fost decernate premiile Sportivul Anului 2016 de catre Federatia Romana de Alpinism si Escalada (FRAE).

Geta Popescu Dor a fost desemnata Alpinista anului 2016 – juniori, feminin, pentru recordurile mondiale de varsta din Aconcagua 6962 m si Denali/McKimley 6190 m. Este al doilea an consecutiv cand sunt premiate de catre Federatia Romana de Alpinism si Escalada realizarile de exceptie in alpinismul in munti inalti ale sportivei legitimate la Clubul Sportiv Montan Altitudine. ”Am primit premiul Sportivul Anului 2016, sectiunea Alpinism juniori, acordat de catre Federatia Romana de Alpinism si Escalada, ca o recunoastere a doua cele mai importante ascensiuni pe care le-am facut anul trecut. Sunt cea mai tanara alpinista din lume care a urcat pe Aconcagua, cel mai inalt varf din afara Asiei avand 6.862 de metri si pe Denali, considerat Gigantul Americii de Nord cu 6190 de metri. Ma bucur de efortul de a ajunge pe varf, pentu mine este ceva special. Ma bucur, de asemenea, de reusita recenta, din 25 ianuarie, a colegului de echipa Erik Gulacsi – cel mai tanar alpinist din Europa pe varful Aconcagua – la 12 ani. Ascensiunile noastre in muntii inalti din afara tarii au fost realizate in cadrul Altitude Expeditions Team, divizia de munti inalti a Clubului Sportiv Montan Altitudine. Vreau sa termin cele doua circuite, 7 Volcanoes si 7 Summits. Imi doresc sa fiu mereu la Altitudin”, spune Geta Popescu.

Incepand din anul 2009, Clubul Sportiv Montan Altitudine obtine, prin sportivii sai, al saptelea titlu Alpinistul Anului. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.