Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu Bulgaria

Puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu Bulgaria

DISTRIBUIȚI

frontiera148309 – 090112017 – Din, 7 ianuarie a.c., au fost ridicate restricţiile de circulaţie doar prin P.T.F. Giurgiu – Russe și P.T.F. Calafat – Vidin pentru toate categoriile de autovehicule, măsuri instituite ca urmare a condiţiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Prin cele două puncte de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și micşorării timpilor de aşteptare.

Prin punctele de trecere ale frontierei Turnu-Măgurele,  Zimnicea și  Bechet nu se desfășoară activități specifice de trecere din cauza imposibilității transbordării cu BAC-ul.

De asemenea, drumurile adiacente celorlalte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria, de pe teritoriul celor două state, sunt impracticabile din cauza condițiilor meteo nefavorabile, motiv pentru care le recomandăm să folosească doar cele două puncte pentru care au fost ridicate restricțiile de trafic, P.T.F. Giurgiu – Russe și P.T.F. Calafat – Vidin.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.