Acasă Social Timiș: Doi minori ascunşi printre bagaje, pentru a fi scoși din ţară

Timiș: Doi minori ascunşi printre bagaje, pentru a fi scoși din ţară

DISTRIBUIȚI

 

 minor-ascunsi148288 – 060112017 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat doi minori, un băiețel și o fetiță, în vârstă de 9, respectiv 3 luni, ascunşi de părinți printre bagajele din autovehiculele cu care circulau, pentru a-i scoate ilegal din România, deoarece nu dețineau documente de călătorie pentru aceștia.

La 5 ianuarie, în jurul orei 22.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Florin T., în vârstă de 21 ani, domiciliat în judeţul Dolj, la volanul unui  autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Spania. Bărbatul era însoţit de Lucreţia A., în vârstă de 18 ani, din judeţul Olt. La controlul autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns printre bagajele aflate intre scaunele din spate, acoperit cu o pătură, un minor în vârstă de 9 luni, fiul celor doi cetățeni români.

Câteva minute mai tarziu, în același punct de frontieră, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor  cetăţeanul român Costel B., în vârstă de 41 ani, alături de care se aflau Marinela B. şi Marian B., toți domiciliați pe raza judeţului Dolj, care călătoreau cu un microbuz marca Ford Tranzit. La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă între scaunele microbuzului, acoperită cu articole de îmbrăcăminte, o fetiţa în vârstă de 3 luni, fiica celor doi pasageri din microbuz. În ambele cazuri, la cercetări părinții minorilor au declarat că intenţionau să se deplaseze în Spania împreună cu minorii şi au recurs la această metodă deoarece nu aveau documente de călătorie pentru aceștia. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.