Acasă Uncategorized Tramvaiul 32 circulă, in sfarsit, normal 

Tramvaiul 32 circulă, in sfarsit, normal 

DISTRIBUIȚI

Circulaţia pe linia tramvaiului 32 în zona George Coşbuc a fost reluată în condiţii de siguranţă, după ce Primăria Municipiului Bucureşti a primit avizul expertului independent acreditat de Inspectoratul de Stat în Construcţii, a anunţat primarul general Gabriela Firea, care s-a deplasat in aceasta dimineata in zona unde s-a prabusit fatada unui perete al fostei fabrici de bere Rahova.32

”Acoperisul fostei fabrici de bere Rahova, care a fost retrocedata unei persoane private din familia Bragadiru, s-a prăbuşit azi-noapte, iar circulaţia a fost întreruptă. A fost un eveniment neaşteptat, nedorit. Am asteptat un aviz de la ISC, a fost aici pentru masuratori un expert independent, care ne-a garantat ca putem relua circulatia cu tramvaiul in aceasta zona. Recomandarea expertului independent este ca toata consola care este langa acoperis, atat suprafata metalica cat si cea din lemn sa fie indepartata. Reprezentantii ISU vor realiza aceasta actiune de indepartare a resturilor pe parcursul noptii, nu ziua ca sa nu blocam din nou circulatia”, a declarat Firea.

In cursul nopţii, zona a fost imprejmuita, iar Brigada de Politie Rutiera a inchis traficul rutier intre Piata Regina Maria – soseaua Viilor – bulevardul George Cosbuc, respectiv intersectia bulevardului George Cosbuc cu strada Tudor Vladimirescu – Viilor – Calea Rahovei. Totodata, pentru siguranta cetatenilor, au fost deviate liniile RATB 23, 32 si 117 (care circulau in zona) si s-a infiintat o linie naveta de autobuze care sa asigure preluarea calatorilor de la depoul Alexandriei pe Calea Rahova pana la Piata Chirigiu, cu intoarcere pe str. Odoarei, sos. Progresului, Calea Rahovei-depoul Alexandria.

Actiunile de deszapezire se vor desfasura in ritm sustinut, mai ales ca ninsoarea si-a redus intensitatea, a declarat Firea. Alături de operatorii manuali, vor participa la acţiunile de deszapezire si militari.

În ciuda declarațiilor optimiste ale primarului general, pe străzile secundare din sectoare utilajele de deszăpezire nu au apărut nici până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.