Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Zeci de trenuri anulate

Zeci de trenuri anulate

DISTRIBUIȚI

 tren148335 – 100112017 –  Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 55 de trenuri (ora 12.00) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri, anunță CFR Călători.

În condițiile în care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulația trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de marți condițiilor meteo nefavorabile. În funcție de evoluția vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7:00 dimineața) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri. Măsurile operative care se iau au ca prioritate siguranța oamenilor și realizarea legăturilor între marile orașe, pe magistrale. Așa cum s-a întâmplat zilele anterioare, și astăzi ne vom organiza unde va fi necesar, astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvișuri, în funcție de posibilitățile din teren”, anunță CFR Călători, într-o postare pe Facebook.

Conform sursei citate, circulația trenurilor este adaptată condițiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a patru regionale: București, Craiova, Galați și Constanța.

Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare. În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată! Vom face actualizări periodice, în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren”, precizează compania.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro.  PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.