Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ziua Culturii Naționale marcată la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

Ziua Culturii Naționale marcată la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

DISTRIBUIȚI

institutul-eudoxiu-hurmuzachi148312 – 090112017 –  Duminică, 15 ianuarie 2017, de la orele 14,00, la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” va fi marcată Ziua Culturii Naționale. Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni va organiza un spectacol care cuprinde momente muzicale susținute de Dinu Iancu Sălăjanu și de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului și un recital de poezie eminesciană susținut de actrița Alexandra Velniciuc. Pe toata durata acțiunii vor fi proiectate prezentări conținând informații legate de programele derulate de IEH, personalități marcante ale vieții culturale și științifice românești și elemente ale patrimoniului românesc material.

Prin acest proiect, Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni își propune să promoveze valorile culturale și spirituale românești în rândul românilor din țară și din diaspora, dar și al cetățenilor străini care tranzitează aeroportul pe data de 15 ianuarie.

„Pe aripile culturii naționale”, proiectul dedicat de Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni Zilei Culturii Naționale, face parte din programul „Caravana identității românești”, care cuprinde o serie de acțiuni culturale destinate promovării culturii române și consolidării identității naționale românești.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.