Acasă Externe Agenda Europeana Bruxelles: Daniel Constantin s-a întâlnit cu comisarii europeni pentru mediu și climă

Bruxelles: Daniel Constantin s-a întâlnit cu comisarii europeni pentru mediu și climă

DISTRIBUIȚI

148738 – 010212017 –  În cadrul unei vizite de lucru care a avut loc marți, 31 ianuarie 2017, la Bruxelles (Belgia), viceprim-ministrul Guvernului României și ministru al Mediului, Daniel Constantin, a avut întrevederi constructive cu comisarul european pentru mediu, afaceri maritime și pescuit, Karmenu Vella și, respectiv, cu comisarul european pentru acțiune climatică și energie, Miguel Arias Cañete.

Ministrul român al Mediului a discutat cu comisarul Karmenu Vella despre principalele obiective pe care le are România, la nivel european, în ceea ce privește țintele de reciclare, problemele legate de depozitele de deșeuri și poluarea la nivelul marilor orașe.

În ceea ce privește întâlnirea cu comisarul Miguel Arias Cañete, principalele subiecte abordate au punctat prioritățile noului guvern și dosarele legislative în discuție la nivel european referitoare la schimbările climatice și energie.

Cu această ocazie, ministrul Daniel Constantin a reafirmat angajamentul României de a continua implementarea măsurilor agreate. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.