Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ceremonie de repatriere din Afganistan a primului detașament comandat de o...

București: Ceremonie de repatriere din Afganistan a primului detașament comandat de o femeie

DISTRIBUIȚI

149002 – 13022017 –  Marți, 14 februarie, începând cu orele 10.00, la sediul Batalionului 265 Poliţie Militară ”Tudor Vladimirescu”, se va desfăşura ceremonia de repatriere din teatrul de operaţii Afganistan a Detaşamentului International Military Police (IMP) şi a Detaşamentului Army Institutional Advisory Team (AIAT), care au participat la misiunea ”Resolute Support”.

Ceremonia, planificată inițial pentru data de 9 februarie, a fost  replanificată ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, care nu au permis efectuarea zborului în intervalul de timp programat inițial.

Militarii Detaşamentului AIAT au avut misiuni de consiliere a comandanţilor şi personalului din principalele instituţii de învăţământ militar şi centre de instruire ale armatei afgane, iar cei din Detaşamentul IMP au asigurat menţinerea unui climat de ordine şi securitate în baza militară din Bagram.

Detaşamentul IMP, rotaţia a IV-a, este primul detaşament românesc dislocat într-un teatru de operaţii comandat de o femeie-militar, locotenentul Mirela Ivaşcu.  PROMPT MEDIA

 

foto:observator.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.