Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Chirica, pe făraș?

București: Chirica, pe făraș?

DISTRIBUIȚI

149024 – 14022017 – Președintele PSD, Liviu Dragnea, a negat marți că ar exista probleme în cadrul partidului pe care îl conduce, în ciuda declarațiilor din ultima vreme ale liderului PSD Iași, Mihai Chirica. Întrebat dacă există o fractură în PSD, Dragnea a răspuns: ”Nu, nici măcar un picior scrântit, nu e o fractură”.

Referitor la faptul că social-democratul Mihai Chirica a declarat că este nevoie de reformarea PSD, liderul partidului a precizat: ”PSD a avut în permanență în istoria lui Chirici. Partidul se va exprima în următoarele zile față de această voce”.

”În ceea ce privește relația cu premierul Gridneanu, este aceeași pe care am avut-o și în zilele de dinaintea formării guvernului”, a mai spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat marți, la ieșirea de la Curtea Supremă, că decizia instanței de la Alba Iulia privind încetarea imediată a unei pedepse cu închisoarea, constatând că abuzul în serviciu a fost dezincriminat, arată că guvernul a avut dreptate. Guvernul a spus că principala dorință este de a nu se ajunge la practică neunitară în instanțe. Dacă OUG 13 nu era abrogată, nu apăreau astfel de decizii. Încă o dată se dovedește că demersul Guvernului a fost corect, legal și constituțional. În schimb, problema vidului legislativ rămâne”.

Despre posibilitatea inițierii unui alt proiect de lege cu același conținut ca OUG 13, Dragnea a răspuns: ”Nu, după ce vor decide noul ministru de la Justiție, cred că va trebui organizată o dezbatere serioasă despre toate probleme din justiție. Îmi doresc să fie implicate în această dezbatere UNJR, Asociația Magistraților, Consiliul Europei și Comisia de la Veneția”.   PROMPT MEDIA

 

foto:facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.