Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Eugen Davidoiu, noul șef al TAROM

București: Eugen Davidoiu, noul șef al TAROM

DISTRIBUIȚI

148809 – 030212017 –. Consiliul de Administraţie al companiei aeriene de stat TAROM a numit un nou director general al companiei, pe Eugen Davidoiu, care a condus mai multe companii din domeniul energiei, în locul lui Dan Iulius Plaveti, căruia i-a expirat mandatul, informează News.ro.

”Astăzi, 02.02.2017, Consiliul de Administraţie al Companiei TAROM a hotărât numirea lui Eugen Davidoiu în funcţia de Director General al companiei, după ce mandatul  directorului general interimar Dan Plaveti s-a încheiat de drept”, a precizat compania.

La 4 august 2016, Plaveti îl înlocuise în funcţie pe Gabriel Stoe, care fusese director interimar după demiterea lui Christian Heinzmann.

Davidoiu a deţinut anterior funcţii de conducere în mai multe companii de stat, printre care Electrica Serv şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO). Până în aprilie 2016 a fost director general al Electrica Serv, companie controlată de Electrica SA. Presa locală din Gorj a relatat că Davidoiu a pierdut funcţia pentru conflict de interese, fiind acuzat că şi-a avansat soţia în funcţie. . PROMPT MEDIA

 

foto:telegrafonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.