Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: În PRU continuă gâlceava

București: În PRU continuă gâlceava

DISTRIBUIȚI

148928 – 090212017 –  În urma ședinței Biroului Permanent Național al PRU din 8 februarie au fost stabilite măsuri organizatorice și politice pentru menținerea liniei statutare și doctrinare a partidului. În cadrul acestei ședințe ”s-au analizat o serie de acțiuni defăimătoare și tendențioase petrecute în ultima perioadă și s-a constatat încălcarea deosebit de gravă a statutului partidului de către anumiți membrii, drept pentru care s-a propus și s-a votat cu unanimitate de voturi excluderea acestora din Partidul România Unită”.

La finalul ședinței, președintele PRU. Bogdan Diaconu, a făcut apel la unitate și a cerut tuturor colegilor mobilizarea în vederea organizării congresului programat pentru 25 martie curent.

Într-un comunicat de presă, PRU susține că la 8 februarie, ora 1.00, sediul central al partidului a fost spart și s-au sustras mai multe bibliorafturi cu documente originale ale partidului, poliția deschizând o anchetă.

Lista persoanelor excluse din partid în ședința BPN al PRU îi cuprinde pe Cristian Rizea, Horațiu Șerb, Ovidiu Isăilă, Rudi Bugă, Vasile Vlașin, Seidamet Mudin, Robert Bugă, Sorin Cazan, Valerian Moraru, Adrian Pavel Mureșan și Radu Bratu Iorga, adică cei care susțineau în urmă cu câteva zile că Bogdan Diaconu a fost înlăturat din funcția de președinte al PRU.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.