Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Influența ordonanțelor 13 și 14 asupra mediului de afaceri”

București: ”Influența ordonanțelor 13 și 14 asupra mediului de afaceri”

DISTRIBUIȚI

149220 – 22022017 –  Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat că, pe lângă influența nefastă asupra imaginii României în exterior, ordonanțele guvernului PSD au un impact negativ asupra mediului de afaceri.

Într-o declarație politică, susținută în Plenul Camerei Deputaților, parlamentarul a semnalat îngrijorarea oamenilor de afaceri privind modul în care Executivul României a încercat să modifice codurile penale. Asta pentru că schimbările legislative făcute peste noapte, cu dedicație pentru anumite persoane, nu fac decât să îndepărteze potențialii investitori.

Deputatul PNL a arătat că printre întrebările des vehiculate sunt: Cine mai investeşte într-o ţară în care guvernul dezincriminează infracțiunile grave? Nu există riscul ca executivul, tot peste noapte, să hotărască vreo naţionalizare? Cu alte cuvinte, țara noastră nu oferă nici o certitudine pentru următorii ani, deși în programul de guvernare, coaliția PSD-ALDE a promis, printre altele, predictibilitatea economică, fiscală și legislativă.

În finalul declarației sale, deputatul Oprea a spus că, în actualul context mondial, România are nevoie de o și mai mare stabilitate, de respectarea principiilor statului de drept și ale economiei de piață. Toate acestea sunt esențiale mediului de afaceri românesc, încă în formare, pentru a asigura creșterea economică pe termen lung.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.