Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Liceenii din Capitală vizitează gratuit muzeele

București: Liceenii din Capitală vizitează gratuit muzeele

DISTRIBUIȚI

149240 – 23022017 –  Începe ediţia cu numărul 10 a proiectului ”5 licee 5 muzee”, dedicat elevilor din Bucureşti. Lansarea are loc vineri, 24 februarie 2017, ora 11.00, la Colegiul Naţional ”Ion Creangă”. Evenimentul îi va aduce împreună pe toţi participanţii la această etapă – liceeni, profesori, muzee şi organizatori.

Devenit tradiţie pentru şcolile din Capitală, ”5 licee 5 muzee” este un proiect educaţional pentru elevii de liceu, prin care se încurajează participarea tinerilor la manifestări culturale. Până în luna iunie, elevii din alte cinci licee vor beneficia de vizite gratuite la cinci muzee din Bucureşti, fiind provocaţi şi la un concurs online de cultură generală.

La etapa aniversară de anul acesta a proiectului, care se va desfăşura în perioada februarie – iunie 2017, vor fi implicaţi alţi 250 de elevi din alte cinci licee din Bucureşti: Şcoala Centrală, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza, Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu, Colegiul Naţional Elena Cuza şi Colegiul Național Ion Creangă.   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.