Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Președintele Iohannis vrea lămuriri ”scrise și clare” de la ministrul de...

București: Președintele Iohannis vrea lămuriri ”scrise și clare” de la ministrul de Interne

DISTRIBUIȚI

148780 – 020212017 – Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, joi, ca Ministerul de Interne si Jandarmeria aveau informatii privind inflitrarea de ultrasi violenti printre demonstrantii din Piata Victoriei.

”Aceste demonstratii au fost eminamente pasnice. Asta pana dupa ora 10.00, cand un grup, grupuri de demonstranti violenti, au intrat in Piata Victoriei si au deturnat demonstratia. A fost evident pentru oricine ca romanii au demonstrat in numar foarte mare, pasnic. A fost evident ca acesti demonstranti violenti au venit cu scopul de a strica demonstratia din Piata Victoriei.

Felul in care Ministerul de Interne nu a gestionat situatia si felul in care jandarmii au actionat ma nemultumeste profund. Toata lumea a avut informatiile necesare. La MI s-a stiut foarte exact cand si ce grupuri se pregatesc pentru a sparge manifestatia. In loc sa-i izoleze i-a lasat liberi sa se amestece printre demonstrantii pasnici. Au pus in pericol viata si sanatatea oamenilor simpli. Foarte grav mi s-a parut faptul ca doamna ministru de Interne s-a dus la televizor si a spus ca nu stiut nimic.

Solicit doamnei ministru de Interne si Jandarmeriei lamuriri scrise si clare: de ce si cum a fost posibil sa fie lasate elemente violente sa distruga o manifestatie pasnica”, a acuzat presedintele.PROMPT MEDIA

 

foto:ofsaid.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.