Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD Dâmbovița nu se lasă

București: PSD Dâmbovița nu se lasă

DISTRIBUIȚI

149277 – 24022017 – PSD Dambovita a impanzit judetul cu afise in care ii cheama pe locuitori sa isi ”apere votul exprimat in mod democratic”. Liderii filialei au declarat ca vor sa ”aduca” peste 10.000 de oameni la miting.

La toate scarile de bloc din Targoviste au fost postate astfel de afise: Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Alexandru Oprea, a declarat recent ca ”vrem sa aducem undeva la 10.000 de persoane”. ”Vad ca actiunile din Piata Victoriei nu inceteaza. Atunci si PSD trebuie sa se trezeasca, sa dovedeasca ca este un partid viu, cu membri vii, si care a fost votat totusi de cateva milioane de romani si parerea mea este ca nu 2.000, 3.000, nici chiar 250.000 de oameni din aceasta tara nu pot decide viitorul Romaniei”, a declarat Oprea intr-o conferinta de presa, citat de Aktual24.ro.

”Mitingul nostru va avea loc sambata, probabil 10.00 – 11.00 Se va desfasura cu toate aprobarile legale, am mers la Primaria Targoviste, am cerut autorizatie, am informat institutiile statului, politie judeteana, locala, jandarmerie, am facut solicitari si la directia de sanatate publica. Vrem sa avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetateni fara functii politice sau administrative care mi-au cerut si mie si colegilor din conducerea organizatiilor judetene sa luam o atitudine fata de ce se intampla azi in Romania, sa organizam un miting”, a completat presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.