Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD despre distrugerea unor probe: Zvonuri

București: PSD despre distrugerea unor probe: Zvonuri

DISTRIBUIȚI

149299 – 27022017 –  ”PSD nu poate sa faca o evaluare a unei anchete in curs. Vom vedea care sunt probele sau care sunt detaliile pe care le ofera justitia din acest punct de vedere. Nu stim care sunt lucrurile interne din Ministerul Justitiei. Deocamdata, faptul ca DNA a trimis acest dosar mi se pare un gest oarecum firesc. OUG 13, stiti foarte bine, si conform punctului de vedere foarte clar pe care l-a dat Curtea Constitutionala, a fost legala si temeinica. Punctul PSD-ului de vedere este acelasi cu cel al Curtii Constitutionale”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, intr-o conferinta de presa.

”Faptul ca s-a facut aceasta clasare mie mi se pare un prim pas pozitiv. Credem ca cu cat mai repede se clarifica aceste lucruri si sunt clasate, cu atat mai bine pentru evolutia societatii in general, pentru ca Guvernul trebuie sa aiba libertatea de a functiona la capacitate maxima”, a adaugat el.

Intrebat despre faptul ca DNA a declinat catre Parchetul General verificarea in continuare a adoptarii OUG 13 sub acuzatia distrugerii unor documente in Guvern, purtatorul de cuvant al PSD a spus: ”Despre distrugerea unor probe, daca aceasta informatie este confirmata de catre Justitie, vom discuta. Deocamdata este doar un zvon, nu avem niciun fel de date despre acest lucru”.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.