Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: S-a schimbat modificarea

București: S-a schimbat modificarea

DISTRIBUIȚI

149119 – 17022017 –  După ce a promis studenților că vor beneficia de gratuitate la transportul feroviar intern, pentru trenurile Regio și InterRegio, la clasa a doua, Guvernul vine cu o nouă decizie confrom căreia studenții vor călători gratuit cu trenul doar pe distanțele dintre localitatea de domiciliu și cea în care se află unitatea de învățământ frecventată. Această facilitate a fost introdusă potrivit unui amendamen avizat de Comisia de Buget cu privire la legea de aprobare a OUG, informează Digi 24.

Comisia pentru buget a Senatului a avizat favorabil, la 14 februarie, dar cu amendamente, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017.

Unul dintre amendamente se referă la oferirea gratuității de transport CFR doar pe dinstanța dintre localitatea de domiciliu și localitatea în care se află unitatea de învățământ pe care studentul o urmează.

Al doilea amendament extinde beneficiul gratuităţii călătoriilor CFR şi asupra elevilor din clasele a IX-a – a XII-a. Amendamentele au fost admise cu majoritate de voturi. Autorii primului amendament sunt senatorii Eugen Teodorovici (PSD) şi Florin Cîţu (PNL), iar autorii celui de-al doilea amendament sunt senatorii Eugen Teodorovici (PSD) şi Mihu Ştefan (PSD).  PROMPT MEDIA

 

foto:giurguvenul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.