Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Zilele Spitalului Cantacuzino

București: Zilele Spitalului Cantacuzino

DISTRIBUIȚI

149117 – 17022017 –  Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, impreuna cu conducerea Spitalului Clinic Dr. Ion Cantacuzino organizeaza, in perioada 16 – 17 februarie, Zilele Spitalului Clinic Dr. Ion Cantacuzino. In cadrul evenimentului au loc sesiuni stiintifice cu diferite tematici, sustinute de medici din cadrul acestei unitati medicale.

Managerul spitalului Dr. Ion Cantacuzino, dr. Iulian Brezean, a multumit tuturor celor care, in decursul ultimilor ani, au contribuit la formarea renumelui acestui spital: “Am considerat ca este necesar sa invitam la aceasta manifestare  cativa dintre vechii colaboratori si angajati ai spitalului, care si-au desfasurat activitatea aici pe parcursul multor ani, care ne-au fost indrumatori, profesori. Am considerat ca este de datoria noastra sa le multumim, prin acoradarea acestor diplome de excelenta si a acestor plachete care sa marcheze acest eveniment”.

Turkes Ablachim, directorul medical al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale: “Mi se pare laudabil faptul ca aceasta sesiune stiintifica incepe cu acordarea unor diplome mentorilor nostri. In felul acesta cred ca orice medic trebuie sa isi exprime recunostinta si multumirea pentru domnii profesori cu ajutorul carora si-au inceput primii pasi in cariera. Am aflat de la managerul spitalului, dl Iulian Brezean, ca exista multe directii de dezvoltare a acestui spital. Sunt incantata de tot ce-am auzit, cred ca exista premisele unei dezvoltari si a unei vizibilitati mai bune a activitatii dvs si va asiguram de tot sprijinul ASSMB”.

Cu aceasta ocazie, au fost acordate diplome de excelenta medicilor care au activat si au obtinut performante in Spitalul Dr. „Ion Cantacuzino”, dar si unor medici care lucreaza in prezent in acesta unitate medicala.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.