Acasă Sud-Est Galati Galați: Permisul de conducere moldovenesc nu îl poate înlocui pe cel românesc

Galați: Permisul de conducere moldovenesc nu îl poate înlocui pe cel românesc

DISTRIBUIȚI

148940 – 090212017 –   Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat în trafic un bărbat, cu dublă cetăţenie, care deşi avea reţinut permisul de conducere românesc suspendat, conducea un autoturism în baza unui permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova.

În data de 8 februarie a.c, în jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic pentru control, pe o arteră la intrarea în municipiul Galaţi, un autoturism marca Mazda, condus de Gheorghe R., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul a prezentat permisul de conducere eliberat de autorităţile din R. Moldova, valabil pentru categoriile A, B şi C.

Având suspiciuni asupra dreptului de a conduce în România, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat faptul că Gheorghe R. este posesor al unui permis de conducere eliberat şi de autorităţile române, dar are  suspendat dreptul de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile, pentru o abatere la regimul circulaţiei.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.   PROMPT MEDIA

 

foto:protv.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.