Acasă Sud-Est Galati Galați: ”Platinum Eagle 17.1”

Galați: ”Platinum Eagle 17.1”

DISTRIBUIȚI

149149 – 20022017 –  În perioada 20 februarie – 1 martie, la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă ”Smârdan”, din județul Galați, se desfăsoară modulul de pregătire ”Platinum Eagle 17.1” din cadrul exercițiului Black Sea Rotational Force 17 (BSRF 17). La eveniment participă 500 de militari din Bulgaria, Republica Macedonia, Muntenegru, Serbia, România, Slovenia, Ucraina și Statele Unite ale Americii.

Armata României este reprezentată de 100 de militari din Forțele Terestre Române aparținând Batalionului 2 Infanterie ”Călugăreni” din Brigada 1 Mecanizată ”Argedava”, 15 JTAC (controlori aerieni pe poziții înaintate) și 30 militari din Forțele Navale Române aparținând Batalionului 307 Infanterie Marină.

Obiectivul principal al ”Platinum Eagle 17.1” este antrenarea în comun a subunităților participante, într-o concepție unitară, pentru menținerea capacității operaționale și creșterea interoperabilității, prin exersarea procedurilor de comandă și control și executarea de trageri cu armamentul din dotare.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.