Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Din nou razie la maxi-taxi la Popești – Leordeni

Ilfov: Din nou razie la maxi-taxi la Popești – Leordeni

DISTRIBUIȚI

149217 – 22022017 –  Miercuri dimineața, polițiștii rutieri din Ilfov au acționat cu efective sporite pe raza orașului Popești-Leordeni pentru verificarea legalității transportului public de persoane. Cu această ocazie s-a avut în vedere transportul public de persoane, verificându-se valabilitatea inspecției tehnice periodice, a licențelor de transport, respectarea  locurile prevăzute în cerificatul de înmatriculare, precum și eliberarea biletelor de călătorie.

Totodată, o atenție deosebită a fost acordată persoanelor care efectuează transporturi ilegale de persoane, contra cost, cu autoturismele proprii, fără a deține autorizații de transport de persoane în regim taxi, eliberată de autoritățile competente.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.000 de lei, au reținut 12 certificate de înmatriculare și șase seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare. De asemenea, aceștia au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și fără permis de conducere pe drumurile publice.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.