Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Pantelimon: Patru indivizi reținuți pentru furt calificat

Ilfov: Pantelimon: Patru indivizi reținuți pentru furt calificat

DISTRIBUIȚI

149035 – 14022017 – În seara zilei de 13 februarie a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani, au fost depistate la scurt timp după ce au pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale, din orașul Pantelimon, de unde au furat 12.500 de lei, șase laptopuri și DVR-ul sistemului de supraveghere video al unității economice. Bunurile sustrase de aceștia au fost recuperate în totalitate.

De asemenea, marți dimineața, polițiștii de investigații criminale Ilfov au pus în executare un mandat de percheziție la locuința unui bărbat, de 30 de ani, din Pantelimon, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cele patru persoane sunt bănuite și de comiterea unui alt furt dintr-o societate comercială, cu sediul în orașul Pantelimon. Astfel, la data de 6 ianuarie a.c., aceștia ar fi sustras un seif în care se aflau 39.944,26 de lei. În urma activităților desfășurate, cei patru bărbați au fost reținuți marți dimineața, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.