Acasă Externe MAE confirmă decesul unui român în accidentul rutier din Ungaria

MAE confirmă decesul unui român în accidentul rutier din Ungaria

DISTRIBUIȚI
sursa foto: Observatortv
sursa foto: Observatortv

149047 – 15022017 –  Un cetățean român a decedat și alți șase sunt răniți în accidentul petrecut în această dimineață în accidentul rutier care a avut loc în Ungaria, în apropierea graniței cu România. Răniții au fost transportați la unitățile sanitare din Szeged și Mako, anunță MAE.

Conform informaţiilor preliminare comunicate de către autorităţile ungare de la faţa locului, printre persoanele decedate în urma accidentului se află şi un cetăţean român. Şase cetăţeni români răniţi au fost transportaţi la unitățile sanitare din Szeged și Mako.

Autorităţile ungare continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi au confirmat identitatea tuturor persoanelor implicate în accident”, se arată într-un comunicat de presă.

Consulul General al României la Szeged s-a deplasat la locul accidentului şi este în legătură permanentă cu reprezentanţii poliţiei ungare şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care participă la intervenţie. Reprezentantul oficiului consular român urmează să se deplaseze de urgenţă la unitățile medicale menționate, pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la starea persoanelor rănite şi pentru a acorda asistenţa consulară necesară.  PROMPT MEDIA

sursa foto http://observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.