Acasă Externe Românii din diaspora, solidari cu manifestanţii din ţară

Românii din diaspora, solidari cu manifestanţii din ţară

DISTRIBUIȚI
Sursă foto: stirileprotv.ro

149008 – 13022017 – Protestele antiguvernamentale organizate în afara României au continuat și duminică seară, diaspora cerând demisia actualului Cabinet de la Palatul Victoriei. Proteste au fost la Paris, Roma, Milano, Berlin, Sttutagart, Bruxelles, Haga, Manchester, dar şi la Logrono, în Spania, informează digi24.

Astfel, zeci de români s-au adunat în Piaţa Trocadero, aflată în faţa Turnului Eiffel din Paris. Aceştia au scandat lozinci împotriva politicienilor cu probleme penale, iar în Italia, sute de conaţionali au ieşit în stradă cu steaguri şi pancarte la Milano şi Roma.

În Germania, manifestaţii împotriva guvernului de la Bucureşti au avut loc în Berlin şi la Stuttgart, iar la Bruxelles au protestat câteva sute de persoane ce au ales să-și exprime nemulţumirile.

De asemenea, la Haga, zeci de conaţionali au mărşăluit prin oraş şi s-au oprit apoi în faţa Ambasadei României în Olanda. Ei au înmânat ambasadorului ţării noastre o scrisoare în care cereau demisia actualului guvern şi instalarea unui executive onest, transparent şi responsabil, care să pună interesele României mai presus de orice interese personale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.