Acasă Social Timiș: Încă cinci cetăţeni din Pakistan, depistaţi la frontiera cu Serbia de...

Timiș: Încă cinci cetăţeni din Pakistan, depistaţi la frontiera cu Serbia de polițiștii de frontieră timişeni

DISTRIBUIȚI

149303 – 27022017 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta-I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu poliţiştii din cadrul Secţiei 8 de Poliţie Jebel, au depistat cinci cetăţeni pakistanezi, trei adulţi şi doi minori, care intenţionau să ajungă ilegal în ţări din vestul Europei.

În data de 26 februarie 2017, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 de Poliţie Jebel, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în apropierea localităţii de frontiera Jebel, poliţiştii de frontieră au depistat cinci cetăţeni străini (trei adulți și doi minori) care nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceștia fiind preluati şi transportați la sediul instituției, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Pakistan, adulţii având vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, iar copiii de 12 şi 14 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele cinci persoane fiind preluate de o echipa operativa din cadrul Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Timişoara, în vederea dispunerii masurilor legale, ce se impun.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.