Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: O inițiativă deosebită

București: O inițiativă deosebită

DISTRIBUIȚI

149688 – 17032017  – Primaria Capitalei invita  liceenii sa participe la concursul de cultura generala ”Evrika”,  competitie care face parte din proiectul ”Bucuresti – traditie, istorie si eleganta”. Evenimentul isi propune sa promoveze in randul tinerilor  valorile istorice si culturale ale Bucurestiului, fiind o modalitate de promovare a studiului istoriei nationale prin intermediul cunoasterii istoriei locale si a personalitatilor care au marcat de-a lungul anilor Capitala.

Primaria ii provoaca  pentru al patrulea an consecutiv  pe  elevii din clasele IX-XIII sa isi testeze cunostintele despre traditia, istoria, geografia, cultura, civilizatia si atractiile Bucurestiului, folosindu-si intuitia, logica si viteza de reactie.

Concursul se va desfasura la Palatul National al Copiilor, sambata, 25 martie 2017, incepand cu ora 10.00, iar castigatorii vor fi premiati cu  tabere si excursii gratuite la mare sau la munte. Participantii vor fi repartizati in grupe de cel putin 10 elevi si vor trebui sa raspunda in mai putin de trei minute la 5 intrebari despre Bucuresti. Pana in acest moment la concurs s-au inscris un numar de X de elevi. La editia din  2016 au participat 600 de elevi din liceele bucurestene. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.