Acasă Externe Agenda Europeana Bruxelles: “Emancipare economică: Să acţionăm împreună”

Bruxelles: “Emancipare economică: Să acţionăm împreună”

DISTRIBUIȚI

149465 – 07032017 –  În perioada 8 – 9 martie 2017, la Bruxelles, la Parlamentul European, se va desfăşura reuniunea interparlamentară a Comisiei pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen (FEMM) cu tema generală “Emancipare economică: Să acţionăm împreună”.

Evenimentul va reuni parlamentari din statele membre UE, statele candidate, ţările din vecinătatea estică şi de sud, precum şi din adunările parlamentare internaţionale şi va oferi participanţilor oportunitatea unor schimburi de experienţă şi cele mai bune practici pentru îmbunătăţirea situaţiei economice a femeilor.

Dezbaterile reuniunii vor fi organizate în cadrul unor workshop-uri paralele cu următoarele teme: Perspectiva globală: eliberarea de violenţă şi emanciparea; Egalitatea de gen şi creşterea economică; Va trebui să aşteptăm un secol pentru a pune capăt discriminării de gen pe piaţa muncii?; Perspectiva globală: Emanciparea economică a femeii şi Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

La această acţiune Camera Deputaţilor va fi reprezentată de deputatul Oana-Mioara Bîzgan-Gayral, președintele Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.