Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cioloș, pas cu pas

București: Cioloș, pas cu pas

DISTRIBUIȚI

149538 – 09032017 – Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, a RFI, ca organizatia neguvernamentala pe care o va lansa alaturi de membri ai Guvernului pe care l-a condus ia in calcul ”foarte serios inclusiv un proiect politic nou, o miscare politica sau un partid politic”.

”E o organizatie neguvernamentala cu obiective politice, in masura in care politica inseamna sa fi preocupat de viata cetatii, de ceea ce se intampla in societate. As vrea in primul rand si am vrea in primul rand, pentru ca vor fi parte a acestei asociatii, in momentul in care o vom lansa, mai multi dintre membrii fostului Guvern, la nivele diferite, as vrea sa continuam sa lucram pe anumite proiecte pe care le-am inceput cat am fost la guvernare si care noua ni se par importante ca ele sa fie implementate si in domeniul economic si in domeniul social, in domeniul educatiei, in domeniul sanatatii si asa mai departe”.

”Vom veni cu propuneri, inclusiv cu propuneri legislative, care sa poata sa fie sustinute de partide care sunt in Parlament. Va amintesc ca aceasta platforma initial cand am lansat-o si cand eram prim-ministru, ea a fost sustinuta de Partidul National Liberal, de Uniunea Salvati Romania, care sunt in Parlament, cu care ne dorim si in perioada urmatoare o colaborare deschisa, onesta, sigur, nu numai cu cele doua partide, orice partide care pornind de la principiile si valorile pe care le-am sustinut in aceasta platforma vor fi gata sa lucreze cu noi, ca sa facem aceste propuneri, sa promovam aceste propuneri, vom fi deschisi la acest gen de colaborare. Deci vom coagula, vom concentra competenta tehnica, specifica, politica pe anumite domenii, pentru a veni atat cu propuneri care pot face obiectul unor propuneri legislative in Parlament, prin intermediul partidelor membre in Parlament, dar si cu propuneri de proiecte care pot fi implementate in colaborare directa cu mediul de afaceri, cu alte organizatii neguvernamentale care lucreaza pe anumite domenii si care au nevoie de aceasta expertiza, pentru a putea implementa proiecte” a declarat Ciolos. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.