Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Discuții despre medicii români care lucrează în Marea Britanie

București: Discuții despre medicii români care lucrează în Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

149998 – 31032017 – Florian Bodog, ministrul Sănătății, a participat la al doilea Summit Ministerial cu privire la Siguranța Pacienților, desfășurat în Germania, Bonn, în zilele de 29 și 30 martie 2017.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Sănătății din Germania în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și vine ca pregătire a primei reuniuni a miniștrilor sănătății G20.

În acest context, ministrul a avut o întâlnire cu omologul său din Marea Britanie Jeremy Hunt, în care s-a dezbătut problema medicilor români care își desfășoară activitatea în unitățile sanitare din Marea Britanie, în contextul ”Brexit”. De asemenea, cei doi oficiali au discutat și despre candidatura noului director general al Organizației Mondiale a Sănătății.

Siguranța pacienților trebuie să fie garantată în fiecare sistem de asistență medicală. În ultimele două decenii, noii factori de decizie din întreaga lume au devenit din ce în ce mai conștienți de importanța acestui simplu deziderat. Pe scena internațională, în ultimul timp, este tot mai vizibilă importanța deosebită a siguranței pacienților.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.