Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Elevi în vizită de documentare la Academia Tehnică Militară

București: Elevi în vizită de documentare la Academia Tehnică Militară

DISTRIBUIȚI

149751 – 21032017 –  Elevi din clasa a XI-a de la Colegiul Naţional Militar ”Dimitrie Cantemir”  din Breaza vor face o vizită de documentare la Academia Tehnică Militară (ATM) miercuri, 22 martie. Tinerii vor fi informați cu privire la oferta educațională și condițiile de pregătire pe care ATM le pune la dispoziţia viitorilor studenţi.

Agenda vizitei cuprinde prezentarea programelor de studii, a bazei logistice – spaţii de cazare, laboratoare, baza sportivă, şi participarea la un curs demonstrativ cu tema ”Drone – tehnologie militară la zi”.

Academia Tehnică Militară, prin dubla misiune cu care a fost învestită încă de la înfiinţarea sa, în anul 1949, este parte integrantă a sistemului de învăţământ superior naţional, raliindu-se bogatei tradiţii politehnice şi militare româneşti prin excelenţă, competitivitate, eficienţă şi durabilitate, calități vizibile în derularea procesului educaţional la cele mai înalte standarde.  De-a lungul existenţei sale, ATM a format peste 7500 de ofiţeri ingineri, care şi-au onorat cu competenţă posturile în care au fost numiţi sau au evoluat ulterior în carieră, atât în structurile sistemului de securitate naţională, în structuri guvernamentale, cât şi în mediul privat, în companii de renume naționale sau din străinătate. –  PROMPT MEDIA

 

foto:mta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.