Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Firea atenționează Apa Nova

București: Firea atenționează Apa Nova

DISTRIBUIȚI

149837 – 24032017 –  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat companiei Apa Nova București sa imprejmuiasca si sa semnalizeze corespunzator lucrarile de interventie in carosabil pe care le executa, atat pe parcursul zilei, cat si si pe parcursul noptii, conform reglementărilor în vigoare.

Solicitarea vine dupa ce inspectorii Primariei Capitalei au constatat mai multe deficiente in organizarile de santier, majoritatea constand in semnalizarea necorespunzatoare a lucrarilor si nerespectarea normelor in ceea ce priveste siguranta participantilor la trafic.

Prin urmare, compania este obligata sa ia măsurile necesare în vederea respectării tuturor condiţiilor impuse prin avizele de intervenţie şi autorizaţiile de construire în conformitate cu actele normative în vigoare în executarea lucrărilor care afectează domeniul public. Este vorba atat de lucrările pe care le deruleaza în regie proprie, cât şi  prin firmele de specialitate cu care societatea are încheiate contracte. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.