Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Iohannis, susținere totală față de Lazăr și Kovesi

București: Iohannis, susținere totală față de Lazăr și Kovesi

DISTRIBUIȚI

149703 – 17032017  – Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că este foarte mulțumit de activitatea procurorului general și a procurorilor șefi ai DNA și DIICOT și a precizat că nu crede că va fi cineva care să ceară demisia sau demiterea Laurei Codruța Kovesi.

”Nu este prima data cand CCR constata ca a existat un conflict si aceste hotarari sunt foarte bune pentru a evita astfel de situatii pe viitor. In rest, nu cred ca trebuie luate masuri administrative. Trebuie luata ca atare decizia, studiata motivatia si aplicat tot ce scrie acolo. Sunt foarte multumit de activitatea procurorilor, procurorul general si procurorul de la DIICOT. Asta este opinia mea. Sincer, nu cred ca cineva va solicita asa ceva (demisia procurorilor Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar)”, a spus Iohannis, la Cotroceni.

Seful statului a adaugat ca nu pregateste un referendum referitor la continuarea luptei impotriva coruptiei. ”La momentul oportun, voi folosi acest demers pentru a clarifica lucrurile. Momentan, nu este un moment oportun!”, a completat Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

 

foto:infoplus.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.