Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ordin pe unitate la PMP: Racolați parlamentari!

București: Ordin pe unitate la PMP: Racolați parlamentari!

DISTRIBUIȚI

149663 – 16032017 –  Traian Băsescu a avut mai multe întâlniri cu liderii importanți ai PMP și le-a explicat acestora că este foarte important să reziste în această perioadă de opoziție, pentru că partidul se va întări consistent în perioada următoare pentru că vor avea loc mișcări de trupe pe scena politică. Știripesurse.ro anunță că Băsescu prevede o destrămare a actualei coaliții de guvernare în mai puțin de un an și vrea ca partidul său să fie pregătit pentru momentul în care se va redesena harta politică.

În primul rând, Băsescu le-a cerut celor din fostul UNPR să strângă rândurile în fața asaltului gândit de oamenii fideli lui Gabriel Oprea. Aceștia vor să denunțe fuziunea PMP-UNPR, dar procesul pare unul cu șanse minime de reușită. Pentru Băsescu cel mai important este să păstreze actuala echipă intactă.

De asemenea, liderul PMP le-a cerut parlamentarilor să caute să facă racolări pe două direcții. Principala țintă o reprezintă parlamentarii și surse din PMP ne-au precizat că există tatonări pentru câteva transferuri în Parlament, dar deocamdată fiecare stă să vadă cum evoluează lucrurile în propriul partid.

Totodată, Traian Băsescu vizează o întărire a organizațiilor județene. Liderul PMP le-a atras atenția președinților de filiale că aceste momente sunt unele de acumulare politică și că orice transferuri încercate acum ar putea întări serios partidul în perspectiva alegerilor din 2019. –  PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.