Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ponta se joacă cu nervii lui Dragnea

București: Ponta se joacă cu nervii lui Dragnea

DISTRIBUIȚI

149505 – 08032017 –  Victor Ponta s-a supărat pe Liviu Dragnea. ”Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine. Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, pe care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a declarat Ponta. Intrebat de ce nu isi da demisia direct, raspunsul lui Victor Ponta a fost unul ironic: ”Pentru ca imi place sa imi puneti aceasta intrebare”.

Victor Ponta a adaugat ca nu este in relatii bune cu liderul PSD Liviu Dragnea. Fostul premier a adaguat ca nu mai are nicio relatie cu seful de partid si ca nu a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut. ”M-a sunat in decembrie sa ma intrebe daca ma intalnesc cu Banicioiu ca sa punem la cale o conspiratie. I-am inchis telefonul si m-am filmat ca sunt la golf. I-am trmis mesaj sa nu se mai ia dupa toti nebunii”, a spus Ponta.

Jurnalistii i-au amintit lui Ponta ca Dragnea a spus ca a mai discutat cu el, iar reactia fostului premier a fost: ”Domnul Dragnea este politician, trebuie sa zica da, eu nu mai sunt om politic, pot sa zic nu”.

Intrebat si de legatura dintre fundatia Black Sea Regional Projects, pe care a infiintat-o in februarie anul trecut si viitorul sau politic, Ponta a raspuns: ”Nu confundati lucrurile, una este fundatia si alta este activitatea mea de deputat de Gorj”.

Liviu Dragnea declara in urma cu o saptamana ca nu crede ca Victor Ponta va parasi partidul.

”Orice critica de la Victor Ponta, pentru mine, e sanatate curata. Poate va avea o functie, nu cred ca Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienta. Partidul s-a exprimat pentru o anumita sustinere”, a declarat liderul PSD atunci.

 

Dragnea nu e de acord cu demisia. Deocamdată…

 

”Nu-s de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi va trimise o demisie în alb, nu o voi accepta. Nu concept ca un fost președinte al partidului sa primeasca un tratament precum cel primit de Mircea Geoana. A fost o greseala a partidului cu Mircea Geoana”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD a negat că nu ar mai fi vorbit cu Ponta din luna decembrie, așa cum afirmase fostul prim-ministru. ”Nu as vrea sa arat mesajele”, a spus Dragnea, adăugând că îl va suna pe Ponta. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.