Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”România și Republica Moldova în contextul Centenarului”

București: ”România și Republica Moldova în contextul Centenarului”

DISTRIBUIȚI

149862 – 27032017 –  Peste 40 de studenți de la universități din Republica Moldova participă, la București, în data de 27 martie 2017, la masa rotundă cu tema ”România și Republica Moldova în contextul Centenarului”. Studenții se află în România la invitația Departamentului Centenar, din cadrul Guvernului României, în colaborare cu Ministerul Apărării Naționale, prin Departamentul Pentru Relația cu Parlamentul, Informare Publică și Creșterea Calității Vieții Personalului.

Masa rotundă începe la orele 11.00, la Cercul Național Militar, în Sala ”Bizantină”. La eveniment participă oficialități, reprezentanți ai mediului academic din România și Republica Moldova și studenți moldoveni care studiază la universități din România.

Sâmbătă, 25 martie 2017, la Catedrala Patriarhală, invitații au participat la o ceremonie religioasă în memoria personalităților care au înfăptuit Unirea Basarabiei cu România. Studenții din Republica Moldova au  vizitat mai multe muzee și obiective turistice din București și au participat la o serie de evenimente muzicale.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.