Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Se reînființează INA

București: Se reînființează INA

DISTRIBUIȚI

149499 – 08032017 – Camera Deputaților a adoptat, pe 7 martie, în calitate de for decizional, Ordonanța Guvernului 23/2016 prin care se înființează Institutul Național de Administrație (INA). Potrivit prevederilor adoptate, se înființează Institutul Național de Administrație ca instituție publică de interes național, cu personalitate juridică, organ de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Ministerului Dezvoltării.

Institutul va prelua activitatea în domeniul formării profesionale în administrația publică și al perfecționării profesionale a funcționarilor publici de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici și Centrele regionale de formare continuă pentru administrația publică locală și va avea sediul în București, în str. Occidentului, nr.14, Sectorul 1.

INA va asigura cadrul instituțional pentru derularea activităților de formare a personalului din cadrul autorităților și instituțiilor publice. Va organiza, între altele, programe de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici, funcționari publici, personal contractual, persoane alese sau numite în funcție de demnitate publică sau asimilate acestora, aleși locali, manageri publici, precum și alte categorii de persoane.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.