Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Senatorul Șerban Nicolae lovește din nou

București: Senatorul Șerban Nicolae lovește din nou

DISTRIBUIȚI

149531 – 09032017 –   Senatorul Șerban Nicolae nu vrea să iasă din prim-planul politicii și vine cu o nouă propunere legislativă care va isca declarații controversate. Nicolae vrea acum scutiri de taxe pentru cazinouri, săli de jocuri de noroc sau de bingo, magazine, pensiuni sau afaceri cu energie regenerabilă.

Potrivit startupcafe.ro, scutiri și reduceri de taxe ar urma să fie aplicate pentru anumite terenuri cu potențial de exploatare economică, rezultate din acțiuni sau modificări naturale ale teritoriului ori prin lucrări de amenajare hidrotehnică și care fac parte din domeniul public al statului: insule, grinduri și alte suprafețe de uscat.

Antreprenorii vor primi in concesiune de la unitatile administrativ-teritoriale terenurile care intra sub incidenta acestor scutiri de impozite si taxe.

Barurile si cluburile de noapte, discotecile si cazinourile care vor functiona pe aceste terenuri vor fi exceptate de la impozitul pe profit de 5% prevazut de art. 18 din Codul fiscal.

Cazinourile, salile de jocuri de noroc si de bingo si cluburile de poker care vor functiona pe aceste terenuri vor beneficia de reducerea cu 50% a taxelor prevazute de Ordonanta de urgenta 77/2009, privid organizarea si exploatarea jocurilor de noroc.

Serban Nicolae sustine ca urmareste astfel ”dezvoltarea activitatilor economice, crearea locurilor de munca si cresterea veniturilor bugetare. El subliniaza ca ”astazi, aceste terenuri nu produc nimic, stau in paragina”. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.