Acasă Economie București: SRI își retrage ofițerii

București: SRI își retrage ofițerii

DISTRIBUIȚI

– 149514 – 08032017 – SRI a început retragerea ofițerilor care au fost detașați, din 2014, la Direcția Generală Antifrauda Fiscală din cadrul ANAF.„Directorul SRI, dl. Eduard Hellvig, în baza unei analize, a inițiat demersurile legale pentru încetarea detașării ofițerilor în cadrul ANAF”,  potrivit unui răspuns formulat de Serviciu la întrebările Mediafax.

Potrivit sursei, este vorba de 23 de ofițeri detașați la ANAF, ”la solicitarea acestei instituții, în conformitate cu prevederile Legii nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare și ale Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, în baza unei hotărâri CSAT clasificate”.

Inițial, au fost detașate 28 de cadre, care au contribuit la creșterea gradului de expertiză analitică, la consolidarea unor mecanisme și proceduri de lucru unitare și asigurarea unor standarde superioare de integritate, a mai precizat SRI.

Instituția a ținut să sublinieze că nu există un protocol de colaborare cu ANAF și că atribuțiile ofițerilor detașați au fost exclusiv cele aferente fișelor de post ale funcțiilor ocupate în cadrul ANAF. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.