Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ucigaș evadat de la Rahova

București: Ucigaș evadat de la Rahova

DISTRIBUIȚI

149468 – 07032017 –  Un deţinut în vârstă de 28 de ani, condamnat definitiv la 13 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, a evadat din Penitenciarul Rahova, dispariţia acestuia fiind sesizată luni seara în jurul orei 20.00, potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Deţinutul a evadat atunci când presta activităţi lucrative şi desfăşura activităţi de întărire a dispozitivului de pază. Conducerea penitenciarului a deschis o anchetă internă.

”În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Rahova, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General de Poliţie, I.P.J Ilfov, D.G. Jandarmi a Municipiului Bucureşti, I.G.al Poliţiei de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.