Acasă Sud-Est Galati Galați: 280 de moldoveni într-un apartament

Galați: 280 de moldoveni într-un apartament

DISTRIBUIȚI

149968 – 30032017 –  Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție Galați desfășoară patru percheziții domiciliare, dintre care două la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) Galați. În cauză, au fost emise de către procurorul de caz și două mandate de aducere, urmând a fi puse în executare după efectuarea perchezițiilor.

Un consilier superior în cadrul S.P.C.L.E.P. Galați și un intermediar au facilitat obținerea vizei de reședinței pe teritoriul României și eliberarea documentelor de identitate pentru mai multe persoane, cetățeni moldoveni, în schimbul unor sume de bani. Din probatoriul administrat până în prezent s-a constat că la locuința formată din trei camere a intermediarului aveau vize de reședință aproximativ 280 de cetățeni moldoveni.

În cauză se fac cercetări față de cei doi, care au primit sume de bani cuprinse între 50 și 70 de euro de la un număr de aproximativ 40 de persoane pentru a le permite stabilirea reședinței la domiciliile lor. În fapt, s-a constatat că, fără știrea acestora, cei doi au facilitat acordarea vizelor de reședință, la adresele celor doi, altor peste 200 cetățeni din Republica Moldova.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.