Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Contribuabilii cu datorii mari vor primi de la ANAF scrisori pentru eșalonarea...

Contribuabilii cu datorii mari vor primi de la ANAF scrisori pentru eșalonarea plăților

DISTRIBUIȚI

149886 – 27032017 – Prim-ministrul Sorin Grindeanu a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, cu președintele ANAF, Bogdan Stan, pentru evaluarea stadiului implementării celor 14 măsuri care au ca scop îmbunătățirea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat.

Astfel, referitor la îndrumarea contribuabililor pentru accesarea eșalonării la plată, a fost elaborat un model de scrisoare ce va fi trimisă contribuabililor cu creanțe semnificative, pentru a le prezenta cadrul legal privind acordarea acestor eşalonări. Totodată, este precizat  faptul că  în perioada 3-24 martie 2017, au fost aprobate 493 de cereri de eșalonare la plată a obligațiilor fiscale, în valoare de 106,8 milioane lei (comparativ cu media ianuarie-februarie de 424 de cereri aprobate, în valoare de 117,2 milioane lei).

Președintele ANAF, Bogdan Stan, a prezentat pașii făcuți până în acest moment pentru implementarea măsurilor, inclusiv rezultele controalelor din ultima perioadă, dând asigurări că va fi respectat termenul de 15 aprilie pentru punerea în aplicare a tuturor măsurilor prezentate în planul ANAF. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.