Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Doi tâlhari prinși la Popești-Leordeni și unul la Periș

Ilfov: Doi tâlhari prinși la Popești-Leordeni și unul la Periș

DISTRIBUIȚI

149483 – 07032017 – Poliţiştii din orașul ilfovean Popeşti-Leordeni au identificat doi tineri, de 22 și 25 de ani, din Bucureşti, bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La 6 martie a.c., în jurul orelor 19.50, persoana păgubită s-a întâlnit cu doi bărbați necunoscuți, pe strada Cicoarei din oraș, pentru a vinde un telefon mobil, moment în care unul dintre indivizi a lovit cu pumnul în zona feței persoana vătămată și i-a furat un telefon mobil. Apoi, indivizii s-au urcat într-un autoturism și au plecat din zonă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Popeşti-Leordeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu bărbații în stare de reţinere, urmând ca astăzi șă fie prezentați Parchetului şi Judecătoriei Cornetu cu propunere de luarea a măsurii arestării preventive.

La rândul lor, polițiștii din Snagov au identificat un alt bărbat, de 37 de ani, din comuna Periș, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. La 3 martie a.c., în jurul orelor 21.40, cel în cauză împreună cu un alt bărbat din județul Prahova, având fețele acoperite, au pătruns într-o locuință, de pe raza comunei Periș, ocazie cu care au deposedat un bărbat, de 64 de ani, de un telefon mobil și de 500 de euro. Polițiștii au recuperat telefonul mobil, care a fost restituit persoanei vătămate. Bărbatul a fost reținuți de polițiști și urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului și Judecătoriei Buftea.

Cel de-al doilea individ a fost identificat și arestat preventiv pentru  30  de zile, ulterior fiind încarcerat în arestul  D.G.P.M.B.. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.